Saturday, June 17, 2017

ThrowBack Semalam : Makan Sampai Nak Termuntahhh XD

Assalamualaikum


Bila dapat housemate sejenis pantang nampak makanan. ginii laa jadi nya. "Nadya, bila kita nak berbuka luar ni?" aku cepat,cepat cakap "lols. bukan hari hari ke kita makan luar?hahah" biasalaa kan. bilaa dah hari hari ot balik malam. opcrse la berbuka luar kan? kan? walaupon setakat makan kat depan rumah je pon.haha dia pon cakap "tak nak yang tu. tak best. nak yang  special punya. bole update status whatsapp! haha" pehhh demand gilaaa kan? padahal mengidam The  Manhattan Fish Market Malaysia. haha.

Dan semalam. Ot sampai pukul 7.30p.m berbuka siap siap minum air kat office. lepas solat maghrib terus bertolak The Manhattan Fish Market Aeon Tebrau,Johor. datang,datang terus ramai gilaa orang beratur. jadi nya setengah jam laa beratur terus order. hikhik

MFM Raya Promo Flyer 210mm(w) x 297mm(h) A4 4 FA-02
Okay. aku dan housemate pilih set ni. aku pilih yang atas kott. nasi, ketam, sotong dan lala kot. haha

MFM Raya Promo Flyer 210mm(w) x 297mm(h) A4 4 FA-01
dan dapat set ni sekali. bagi aku aiskrim dan sup brocoli sedappp. salad dia macam takle masok laa. rasanya lain skit. haha

taraaa. gambar realiti nyaaa. pada aku ikan, nasi goreng dan sotong memang terbaik laa. nampak jaa skit kan? makan 2 orang rasa nak termuntah jaa sebab kenyang sangat. hahaha

cukuplaa. Kbye!

3 comments:

  1. Berbuka lewat tentu lapar. Itu yg buat makan banyak.

    ReplyDelete
  2. best makan fish market.. ada tengok promo tu and kawan2 ajak juga.. tapi depa jauh kat KL nun akak kat Penang.. nak makan sorang mmg lonely nya rasa hahaha..

    ReplyDelete
  3. Fav airah manhattan fish market niiii semua menu dia sdp terus teringin nak makan sini

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya