Tuesday, September 19, 2017

GIVEAWAY FM FROM CANADA

Assalamualaikum


goodluck :)

TAMAT : 30 September, 2017
Read More »

Thursday, September 7, 2017

SEARCH KEYWORD #11

Assalamualaikum


alahai,alahai. baru seminggu tak update entry dah rinduuu ka? HAHAHAHHAHA


Kbai!
Read More »

Segmen Bloglist Oktober-Disember 2017 + Mini Giveaway Ciklapunyabelog [dot] blogspot [dot] my

Assalamualaikum

Segmen Bloglist Oktober-Disember + Mini Giveaway Ciklapunyabelog[dot]blogspot[dot]my.
Ewahh. lamanya tak join segmen/giveaway. busy sangat gamaknya. heee. dan ini kali kedua join segmen dari Cikla. hope kali kedua ni ada rezeki lagi. hikss tamakkk nya kan? HAHAHA apa orang cakap rezeki ada je di mana mana kan, kan. xD

Ok,ok kita menjemput Kak Farra dan Inani Hazwani meh,meh join :)

pilih cardigan number 1. cantikk xD

Kbai.
Read More »

Wednesday, August 30, 2017

Throwback semalam : The Manhattan Fish Market Malaysia - part 2

Assalamualaikum

Nampak tak? dah part 2. nampak sangat kan sedap sangat nih xD daripada makan berdua. terus makan berlima weyh! alahai. nyummmm xD



geng makangggg @ officemates.

tudiaaa. makan tuk 4 orang. tapiiii still rasa kenyang giilaaaa bakhang tuk lima orang nih xD

Kira naseb weyh bulan nih dapat gaji awal sempena hari merdeka dan hari raya korban. akhirnya jadi cam ni laaa. makan tempat mewahhh. ehhh mewah ke?HAHAHA. awal bulan jaaa buat gaya cam ni. setiap bulan kot! cuma tempatnya beza,beza laa xD so untuk sets kitaorang amek ni. dalam RM174. kira okaylaa sebab yang makannya dalam 5 orang kannn ;) 

Mohon terliuqqq yee korang. Heee~ KBYE!
Read More »

Sunday, August 27, 2017

Dyxy Cosmetic - makeup tahan lama

Assalamualaikum

Untuk kali ni. rasa berdebar debar pulak nak promote produk yang aku sayangi sangat ni. cewahhh~ semangat sebab nak carik duit tepi untuk persiapan kawen ke? ehhh. takkk. aku promote sebab produk ni bagus. dan kena dengan kulit aku nih. dan rasaaaa flawless sangat hakikatnya tak flawless pon. KAHHHH!  meh, mehh, jenguk lebih lanjut ;)

SET LADY D

RM180
1 x DYXY BC CREAM
1 x DYXY face mist
1 x Brush 
1 x Lipstik
with free gift
with flyers & Paper bags

SET ASYAILLEE

RM145
1 x DYXY BC CREAM
1 x DYXY face mist
1 x Brush @ mate lipstik
with free gift
with flyers & Paper bags

SET AINA SYAFIQAH

RM115
1 x DYXY BC CREAM
1 x DYXY face mist
with free gift
with flyers 

DYXY GREE TEA Face Mist 160ml 
- GLOWING EFFECT serta merta terus selepas spray
- REFRESHING MOISTURIZING melembapkan muka secara natural
- MENGECUTKAN JERAWAT sebab ade Extrak green tea dan vit E
- MAKEUP TAHAN LAMA DAN XCAKEY ( xbercapuk )
- GANTI TONER boleh dijadikan makeup based xmelekit dan xmeleleh
- ANTI RADANG Membantu mengurangkan alahan pada muka :exclamation:SENSITIF SKIN pun bole pkai sebab tiada bahan kimia sesuai utk semua kulit
- BAHAN ORGANIK dan selamat digunakan boleh digunakan bila2 masa
- TAHAN 2-3BULAN bergantung pada rutin pemakaian

Tips untuk pakai Facemist

KULIT KERING : spray sebelum dan selepas apply bcc
KULIT BERMINYAK : spray selepas apply bcc sebab kalau spray byk kali nnt extra moist 
KULIT NORMAL : spray sebelum dan selepas apply bcc dan bila2 masa sahaja
LELAKI : spray sebelum tidur dan selepas cuci muka untuk kesan optimum

BC CREAM FOUNDATION
BC CREAM adalah revolusi baru solekan dari KOREA yang menggabungkan BB CREAM + CONCEALER . Krim diformulasikan dengan MINERAL & EKSTRAK ARBUTIN yang dapat memberikan kesan warna tona yang sekata sekaligus membantu merawat kulit muka.

KELEBIHAN:

- MAGIC FOUNDATION mampu menutup segala cela, jeragat dan parut diwajah
- SPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV
- KESAN 3D tidak perlu filters,meratakan tona warna kulit muka dan nampak natural
- TEKSTUR SEKATAN & MUDAH MERESAP ke dalam kulit serta jimat masa utk bersiap
- ANTI MINYAK tekstur krim yang unik ,tak berminyak dan tak melekit
- TAHAN LAMA tahan lebih dari 8 jam
- TEKSTUR RINGAN selesa bila dipakai dan tidak tebal
- Sesuai utk semua jenis kulit dan KULIT SENSITIF

KANDUNGAN
- MINERAL
- WATERBASED
- EKSTRAK ARBUTIN
- VITAMIN E

TONE BEIGE: utk kulit cerah
TONE NATURAL: utk kulit sederhana cerah

berminat?

meh, whatsapp: 01136500907 ;)

macehhh. bye!
Read More »

Saturday, August 26, 2017

I'm back !!! xD

Assalamualaikum

Related image

Setelah sebulan tak update entry. akhirnyaaaa laptop okay. yehaaaaa. dan blog pon bertukar wajah sudah. nak carik mood rajin setelah sebulan kan tak update. opcrse mood malas terselit kat sipi sipi wajah yang dulu tuuu. HAHAHAHA.


Kbye.
Read More »
COPYRIGHT 2017 by CikNadyya