Tuesday, June 20, 2017

GIVEAWAY BY MAKBAPAKKAUHIJAU

Assalamualaikum


goodluck :)

Saturday, June 17, 2017

ThrowBack Semalam : Makan Sampai Nak Termuntahhh XD

Assalamualaikum


Bila dapat housemate sejenis pantang nampak makanan. ginii laa jadi nya. "Nadya, bila kita nak berbuka luar ni?" aku cepat,cepat cakap "lols. bukan hari hari ke kita makan luar?hahah" biasalaa kan. bilaa dah hari hari ot balik malam. opcrse la berbuka luar kan? kan? walaupon setakat makan kat depan rumah je pon.haha dia pon cakap "tak nak yang tu. tak best. nak yang  special punya. bole update status whatsapp! haha" pehhh demand gilaaa kan? padahal mengidam The  Manhattan Fish Market Malaysia. haha.

Dan semalam. Ot sampai pukul 7.30p.m berbuka siap siap minum air kat office. lepas solat maghrib terus bertolak The Manhattan Fish Market Aeon Tebrau,Johor. datang,datang terus ramai gilaa orang beratur. jadi nya setengah jam laa beratur terus order. hikhik

MFM Raya Promo Flyer 210mm(w) x 297mm(h) A4 4 FA-02
Okay. aku dan housemate pilih set ni. aku pilih yang atas kott. nasi, ketam, sotong dan lala kot. haha

MFM Raya Promo Flyer 210mm(w) x 297mm(h) A4 4 FA-01
dan dapat set ni sekali. bagi aku aiskrim dan sup brocoli sedappp. salad dia macam takle masok laa. rasanya lain skit. haha

taraaa. gambar realiti nyaaa. pada aku ikan, nasi goreng dan sotong memang terbaik laa. nampak jaa skit kan? makan 2 orang rasa nak termuntah jaa sebab kenyang sangat. hahaha

cukuplaa. Kbye!

Friday, June 16, 2017

wordless Friday #17 : Seorang Dilema dan Senduuu

Assalamualaikum

Image result for tumblr girl busy
mooood busy sangat. Dah nak raya lagi kerja banyak. alahai. setiap tahun akan macam ni. deadline betol,betol time rayaaa. hari hari balik malam ot, hujung minggu pon ot. wuwuwu serius gilaa penat. dannn selalunya akan apply cuti awal dan akhirnya cancel cuti tuu sebab kerja. bila balik kampung ibuayah akan bebel. "harap je ada anak perempuan tapi tak tolong. bla,bla" sedihhh kot. dilema sangat. bila kerja dikelilingi melayu. bila kita cuti. nanti adalah mulut mulut nya. "kerja tak siap bla,bla" betol betol dilema pekerja accountant ni. chayokkkk untuk hari mendatang sehingga next week okay! xD
COPYRIGHT 2017 by CikNadyya