Wednesday, November 8, 2017

Hi November 2017!

Assalamualaikum

Related image

Hai November! kejap je kan masa berlalu kan. alahai. dup,dap,dup,dap. moga dipermudahkan ;)

Bye!
Read More »

Wednesday, October 4, 2017

Giveaway Suka Hati Lah by E'in

Assalamualaikum

Hai. hai. mehhh support akak blogger tersayang kita. dari dulu sampai sekarang follow entry kita kekadang entah pape je ni. HAHAHAHA mehhh, meh join first Giveaway beliau. :)

Syarat-syarat:

1. Follow blog E'in


2. Follow Google+ Ein


3. Buat satu entry bertajuk "Giveaway Suka Hati Lah by E'in" dan link kan dengan entry nie 


4. Tag 2 kawan blog korang



TARIKH TUTUP: 23/10/2017
Read More »

Wednesday, September 27, 2017

Bila Roomate Kau Excident Be Like -.-

Assalamualaikum


Rasa lama gilaa tak update entry ek. update entry pon join giveaway jaa. tuponn buat ada, ada jaa. kahkah boleh kannn macam tuu? HAHAHA. alahai. padahal baru baik demam ni weyh. tuupon bukan cuti pon. setakat halfday jaa. uwaaaa kerja banyak gilaaaa bakhangggg. senior nak berhenti. tak reti dah nak sabar macam manaaa. walaupon orang boleh kata 'gaji naik'. dah tak ada makna laaa kalau gaji naik keje banyak gilaaa. ingat ROBOT! adaaaaa kang lepas kawen terus berhenti nih. HAHAHAHAHA T__T

ewah. sebenarnya nak cerita. kawan serumah aka kawan office aka kawan gaduh excident masa lunch hour. biasanya aku akan ikut walau macam mana pon kan. kali ni aku memang tak ikot. sebab time tuh aku takde mood n stiil mood demam. so mood makan memang takde. sekali tup,tup officemates dapat call dari dieorang, mengatakan dieorang tuh excident. kawan serumah aku bernama Mimi. yang ikot Ira dan Vatchala. 

mengikut kajian aku, kawan aku laa salah. tengok laa kereta kawan aku kemek depan kan. dia berlanggar kereta kancil. kereta kancil remuk belah sisi kiri. so yang sebelah driver tu. dan takda yang cedera laa. cuma kereta tulaaa. alahai. yang sedihnyaaa kawan aku tu baru beli kereta tak sampai sebulan lagi. hope dia semakin tabahlaaaa. jangan menangis sokmo. HAHAHAH

aku memang paham sangat macam mana rasanya lepas excident. tapi time aku excident lagi teruk laaa walaupon yang drive time tuu adik aku kot. aku memang nampak sendiri moto tu laju gilaaaaa hentam belah aku. jadinyaaaa kereta adik belah kiri remuk teruk sampaikan pintu depan dan belakang takle bukak dan cermin memang berkecai weyh. bole bayangkan tak apa perasaan aku time tu? fobiaaaaa gilaaaaa. sampai kan aku memang takleh tengok kereta ke moto dekat skit mesti jadi peranjat sangat. fobia aku sampai sebulan jugak. sampai kene minum air yassin semua. HAHAHAHA

apa,apa pon semua dugaan. semoga beliau tabah. ameen ;)
Read More »

Tuesday, September 19, 2017

GIVEAWAY FM FROM CANADA

Assalamualaikum


goodluck :)

TAMAT : 30 September, 2017
Read More »

Thursday, September 7, 2017

SEARCH KEYWORD #11

Assalamualaikum


alahai,alahai. baru seminggu tak update entry dah rinduuu ka? HAHAHAHHAHA


Kbai!
Read More »

Segmen Bloglist Oktober-Disember 2017 + Mini Giveaway Ciklapunyabelog [dot] blogspot [dot] my

Assalamualaikum

Segmen Bloglist Oktober-Disember + Mini Giveaway Ciklapunyabelog[dot]blogspot[dot]my.
Ewahh. lamanya tak join segmen/giveaway. busy sangat gamaknya. heee. dan ini kali kedua join segmen dari Cikla. hope kali kedua ni ada rezeki lagi. hikss tamakkk nya kan? HAHAHA apa orang cakap rezeki ada je di mana mana kan, kan. xD

Ok,ok kita menjemput Kak Farra dan Inani Hazwani meh,meh join :)

pilih cardigan number 1. cantikk xD

Kbai.
Read More »
COPYRIGHT 2017 by CikNadyya