Sunday, May 14, 2017

14/05/17 - MrDakgalbi + Birthday Surprise Bouquet Flowers :)

Assalamualaikum

Related image

Sebenarnya dah lama teringin nak makan kat Mr.Dakgalbi. akhirnyaaa sampai juaa. daripada minggu lepas rancang, sekali minggu ni berjaya laa tunaikan. BHAHAHA. so disebabkan aku dan BFF takde kereta. so naik UBER laa. sebelom Uber tuu sampai. sekali tetiba terima birthday surprise bouquet flowers. Alahai. Alahai. apa yang boleh aku katakan. surprise dieorang memang menjadi laa kann xD

Image may contain: one or more people
Taraaaaa! ni namanya Surprise Bouquet Coklat! HAHAHA ni from BFF - Ira/Nana/Mimi

Akhirnyaa di tunggu,tunggu tiba juaa. sampai di Sutera Mall,Skudai JB. Opcrse terus carik Mr.Dakgalbi kann xD

Image may contain: 1 person

Related image
Kiteorang pilih set RM64. 1 ramen + 2 Cheese + Friend Rice tapi ada tambahan 2 ramen dan cheese ring keliling :)

Image may contain: food

Kat sini dia siap masakkan tau. tengok laa senduk nya tuu. HAHA. tengah syok, syok tengok orang tuu masak. sekali tetiba muncul laa En Tunang dengan Surprise Bouquet Flowers. alahai. alahai. pandai nya dieorang ni. yela, En Tunang aku spesen tak reti tipu dan terlalu jujur. ponn dah pandai drama. HAHAHAHA thankssss koranggg!

Image may contain: flower
taraaaaa! from En Tunang ;)

Image may contain: food

No automatic alt text available.

Apa itu Mr.Dakgalbi? ramen. atau kata lain makanan korea. terbaikkkk. tapi pada aku kan. Samyang lagi sedap laa. HAHAHA. Kalau Mr.Dakgalbi tambah lagi pedas memang terbaik sangat laa. hehe bila dah makan sedap,kenyang dan licin. kita sambung makan icecream pulak kat Baskin Robbin. yeahh!


Alhamdulilah :)

7 comments:

  1. Alhamdulillah.. seronok bila sahabat dan tersayang buat suprise macam nie..

    ReplyDelete
  2. btw happy birthday. may Allah bless you with happiness

    ReplyDelete
  3. happy belated birthday dik.. best laa dpt bunga.. akak selama nak dekat 10 thn kenal, sekali pun tak penah dapat bunga.. haha

    ReplyDelete
  4. Akak sampai sekarang belum ada rezeki lagi makan kat situ 😊

    ReplyDelete
  5. Happy belated birthday, dear! πŸ°πŸŽπŸ’«

    ReplyDelete
  6. Happy birthday may Allah bless you

    ReplyDelete
  7. Happy Belated Birthday Nadyya. Sedapnyaa Dakgalbi. Nanti nak repeat lagi lah, nak try yang cheese keliling tu pulak. Hahaha!

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya