About Me

*gambar berapa tahun yang lepas ><

Daisypath - (SHfN)
Assalamualaikum
Hai! Hai! Sorry atas pengunaan 'AKU' di entry. dah terbiasa. tapi sorry, tolong jangan comment dengan biasakan 'AKU' rasa macam kasar sangat bunyinya. Hee lebih gemar mengunakan nama. Peace! Nama penoh aku Nadya Shafiqa. Korang bole panggil Nadya, Nanad or Pyka. Aku berumur 25tahun(11mei2017). dan faktanya aku blogger JOHOR.

Blog aku mengisahkan aku. dan aku akan update apa yang terlintas di hati. HAHAHA. mungkin makanan, review novel,drama. dan macam macam mohon jangan jemu membaca ;) aku bukanlah seorang blogger fulltime. kekangan kerja membuatkan aku update entry 3,4 hari sekali. wee cukuplaa, ada idea lagi aku sambung lagi ayat ehh xD

Facebook: Nadiah Shafiqa
Instagram: Nadyashafiqa__

Sekian.

5 comments:

  1. salam. dik..FB ada ke? nak add :))

    ReplyDelete
  2. alahai.. baru tertengok about me akak nie. comelnya akak.. sama la kita nie pun gila novel n shawl jugak. hehek.. ^_^

    ReplyDelete
  3. first time tengok rupa. cewaah. hehe. geng taurus jugak la ni ya. ^_^

    ReplyDelete
  4. Assalammualaikum. SubhanaALLAH .. bru tngok gmbar.. Comel akk :D

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya