Tuesday, May 23, 2017

Bila Internet Kau Lambat -.-

Assalamualaikum

Image result for internet is down gif

Alahai. bilaa internet lambat, nak update entry pon malas lahai. nak kata kuota habis memang tak mungkin terjadi lels. sebab nya bulan ni tade masa lagi nak layan drama. so kuota tak luak pon. sobsob


Tak luak mana kan? entah laa. dari 2 bulan lepas memang ada niat nak tukar internet lain je. alahaii. korang guna internet apa je?promote la kat aku skit. yang penting bole bawa kemana jua. ceewahh ><

Bye!

10 comments:

  1. suami ekin guna umobile jugak slow gak tapi duk fikir sebab ambik pakej murah jah.. cik nad pakej rm70 problem jugak...

    ReplyDelete
  2. cik timm guna yes, memula laju, mkin lama makin slow pulak, huhu..

    ReplyDelete
  3. Samalah! Kalau wifi atau pun Internet lambat memang kelaut nak update blog. Heheh.

    ReplyDelete
  4. sy guna umobile line okay je.. hurmm pelik2..
    area mana tu??


    Jalan-jalan Sini,

    Website Tempah Kuih Semperit Enak.

    ReplyDelete
  5. sakit hati > haa tudia definisi sebenar bila tenet lambat giler

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulaaaa. semuaaa jadi hilang mood dah.. hahaha

      Delete
  6. Bab internet lambat ni memang boleh buat putus angin!

    ReplyDelete
  7. Cik Mimie pakai DIGI, lau kat tmpat keje laju je..kalau umah mertua macam siput nak tunggu dia loading.. T_T

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya