Friday, April 28, 2017

Editing Blog #10

Assalamualaikum

Related image

Tudiaaa~ bila mata selalu jemu inilah jadinyaa. HAHAHA editing blog versi putih,putih melati xD semalam dengan rajinnya balik keje malam OT tuu terus menghadap code,code jadah kat blog ni. HAHAHA padahal tak banyak pon bertukar kottt. Semalam ada ke orang cubaa masuk blog aku tapi tak dapat? HAHAHA mesti takde kan? K. K.

Yang pentingg yang rajinnya siap tambah Tab Menu. Tab menu paling malas aku menghadappp tau. dannn dengan rajinnya lagi siap update balik yang kat About Me tuu. HAHAHA kalau rajin stalk laaa ehhh. *Confirm takde sape yang sudi kann -.-' dannn baru perasannnn dah 7 tahun aku BERblog. cewaaaahhh. lama kottt. dan tahun lepasss paling malas update entryyy. KAHHH! sebab laptop rosak! HAHAHAH niii ponnn gunaaa laptop ayah. Alahaiiii~

Editing kali nihh putih,putih melati + rainbow mungkinnn. HAHAHAH kononnn nak screenshot untuk view blog sebelommm ni. tapiiii terlupaaa deyhhhh. okayyylaaa cukuplaa sampai sini. daaaaaa~ Kbye!

3 comments:

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya