Friday, February 3, 2017

Hai 2017 ^^

Assalamualaikum

Image result for 2017 images

Hai 2017 >.< haiiya. orang lain dah masuk february. aku baru nak wish happy new year. hahaha. maklumlaa busy nak kawen kann. opss tak, busy keje la macam biasa. deadline gst dan HAPPY sangat dapat gaji baruu kot. tapii sekarang gaji baru dah inalilah. lols

Sebenarnya aku banyak benda nak cerita. tapi masa tak mengizinkan. Ya Rabbi. taktahu la sejak sejak ni busy sangat. ni sempena raya cina sebenarnya dapat cuti 10 hari. tapi ikut harini 03/02/17 balance cuti tinggal 2 hari je. wuuu mood malas kembali.

kununnya, entri sebelum nih nak update entri pasal 10 days challenge. sampai kesudah. 2 bulan krik krik je kan. hahahah nasiblaa busy la sangat kan. hahaha

cukuplaa sampai sini. azam tahun nih sama je macam tahun sebelum, sebelum ni. cuma tahun ni ada penambahan. nak beli kereta weyhhh. dan apa yang penting jangan nak hadap shoping online je yeee. selamat beramal. sekiannn. 
Read More »
COPYRIGHT 2017 by CikNadyya