Wednesday, November 8, 2017

Hi November 2017!

Assalamualaikum

Related image

Hai November! kejap je kan masa berlalu kan. alahai. dup,dap,dup,dap. moga dipermudahkan ;)

Bye!
Read More »

Wednesday, October 4, 2017

Giveaway Suka Hati Lah by E'in

Assalamualaikum

Hai. hai. mehhh support akak blogger tersayang kita. dari dulu sampai sekarang follow entry kita kekadang entah pape je ni. HAHAHAHA mehhh, meh join first Giveaway beliau. :)

Syarat-syarat:

1. Follow blog E'in


2. Follow Google+ Ein


3. Buat satu entry bertajuk "Giveaway Suka Hati Lah by E'in" dan link kan dengan entry nie 


4. Tag 2 kawan blog korang



TARIKH TUTUP: 23/10/2017
Read More »

Wednesday, September 27, 2017

Bila Roomate Kau Excident Be Like -.-

Assalamualaikum


Rasa lama gilaa tak update entry ek. update entry pon join giveaway jaa. tuponn buat ada, ada jaa. kahkah boleh kannn macam tuu? HAHAHA. alahai. padahal baru baik demam ni weyh. tuupon bukan cuti pon. setakat halfday jaa. uwaaaa kerja banyak gilaaaa bakhangggg. senior nak berhenti. tak reti dah nak sabar macam manaaa. walaupon orang boleh kata 'gaji naik'. dah tak ada makna laaa kalau gaji naik keje banyak gilaaa. ingat ROBOT! adaaaaa kang lepas kawen terus berhenti nih. HAHAHAHAHA T__T

ewah. sebenarnya nak cerita. kawan serumah aka kawan office aka kawan gaduh excident masa lunch hour. biasanya aku akan ikut walau macam mana pon kan. kali ni aku memang tak ikot. sebab time tuh aku takde mood n stiil mood demam. so mood makan memang takde. sekali tup,tup officemates dapat call dari dieorang, mengatakan dieorang tuh excident. kawan serumah aku bernama Mimi. yang ikot Ira dan Vatchala. 

mengikut kajian aku, kawan aku laa salah. tengok laa kereta kawan aku kemek depan kan. dia berlanggar kereta kancil. kereta kancil remuk belah sisi kiri. so yang sebelah driver tu. dan takda yang cedera laa. cuma kereta tulaaa. alahai. yang sedihnyaaa kawan aku tu baru beli kereta tak sampai sebulan lagi. hope dia semakin tabahlaaaa. jangan menangis sokmo. HAHAHAH

aku memang paham sangat macam mana rasanya lepas excident. tapi time aku excident lagi teruk laaa walaupon yang drive time tuu adik aku kot. aku memang nampak sendiri moto tu laju gilaaaaa hentam belah aku. jadinyaaaa kereta adik belah kiri remuk teruk sampaikan pintu depan dan belakang takle bukak dan cermin memang berkecai weyh. bole bayangkan tak apa perasaan aku time tu? fobiaaaaa gilaaaaa. sampai kan aku memang takleh tengok kereta ke moto dekat skit mesti jadi peranjat sangat. fobia aku sampai sebulan jugak. sampai kene minum air yassin semua. HAHAHAHA

apa,apa pon semua dugaan. semoga beliau tabah. ameen ;)
Read More »

Tuesday, September 19, 2017

GIVEAWAY FM FROM CANADA

Assalamualaikum


goodluck :)

TAMAT : 30 September, 2017
Read More »

Thursday, September 7, 2017

SEARCH KEYWORD #11

Assalamualaikum


alahai,alahai. baru seminggu tak update entry dah rinduuu ka? HAHAHAHHAHA


Kbai!
Read More »

Segmen Bloglist Oktober-Disember 2017 + Mini Giveaway Ciklapunyabelog [dot] blogspot [dot] my

Assalamualaikum

Segmen Bloglist Oktober-Disember + Mini Giveaway Ciklapunyabelog[dot]blogspot[dot]my.
Ewahh. lamanya tak join segmen/giveaway. busy sangat gamaknya. heee. dan ini kali kedua join segmen dari Cikla. hope kali kedua ni ada rezeki lagi. hikss tamakkk nya kan? HAHAHA apa orang cakap rezeki ada je di mana mana kan, kan. xD

Ok,ok kita menjemput Kak Farra dan Inani Hazwani meh,meh join :)

pilih cardigan number 1. cantikk xD

Kbai.
Read More »

Wednesday, August 30, 2017

Throwback semalam : The Manhattan Fish Market Malaysia - part 2

Assalamualaikum

Nampak tak? dah part 2. nampak sangat kan sedap sangat nih xD daripada makan berdua. terus makan berlima weyh! alahai. nyummmm xD



geng makangggg @ officemates.

tudiaaa. makan tuk 4 orang. tapiiii still rasa kenyang giilaaaa bakhang tuk lima orang nih xD

Kira naseb weyh bulan nih dapat gaji awal sempena hari merdeka dan hari raya korban. akhirnya jadi cam ni laaa. makan tempat mewahhh. ehhh mewah ke?HAHAHA. awal bulan jaaa buat gaya cam ni. setiap bulan kot! cuma tempatnya beza,beza laa xD so untuk sets kitaorang amek ni. dalam RM174. kira okaylaa sebab yang makannya dalam 5 orang kannn ;) 

Mohon terliuqqq yee korang. Heee~ KBYE!
Read More »

Sunday, August 27, 2017

Dyxy Cosmetic - makeup tahan lama

Assalamualaikum

Untuk kali ni. rasa berdebar debar pulak nak promote produk yang aku sayangi sangat ni. cewahhh~ semangat sebab nak carik duit tepi untuk persiapan kawen ke? ehhh. takkk. aku promote sebab produk ni bagus. dan kena dengan kulit aku nih. dan rasaaaa flawless sangat hakikatnya tak flawless pon. KAHHHH!  meh, mehh, jenguk lebih lanjut ;)

SET LADY D

RM180
1 x DYXY BC CREAM
1 x DYXY face mist
1 x Brush 
1 x Lipstik
with free gift
with flyers & Paper bags

SET ASYAILLEE

RM145
1 x DYXY BC CREAM
1 x DYXY face mist
1 x Brush @ mate lipstik
with free gift
with flyers & Paper bags

SET AINA SYAFIQAH

RM115
1 x DYXY BC CREAM
1 x DYXY face mist
with free gift
with flyers 

DYXY GREE TEA Face Mist 160ml 
- GLOWING EFFECT serta merta terus selepas spray
- REFRESHING MOISTURIZING melembapkan muka secara natural
- MENGECUTKAN JERAWAT sebab ade Extrak green tea dan vit E
- MAKEUP TAHAN LAMA DAN XCAKEY ( xbercapuk )
- GANTI TONER boleh dijadikan makeup based xmelekit dan xmeleleh
- ANTI RADANG Membantu mengurangkan alahan pada muka :exclamation:SENSITIF SKIN pun bole pkai sebab tiada bahan kimia sesuai utk semua kulit
- BAHAN ORGANIK dan selamat digunakan boleh digunakan bila2 masa
- TAHAN 2-3BULAN bergantung pada rutin pemakaian

Tips untuk pakai Facemist

KULIT KERING : spray sebelum dan selepas apply bcc
KULIT BERMINYAK : spray selepas apply bcc sebab kalau spray byk kali nnt extra moist 
KULIT NORMAL : spray sebelum dan selepas apply bcc dan bila2 masa sahaja
LELAKI : spray sebelum tidur dan selepas cuci muka untuk kesan optimum

BC CREAM FOUNDATION
BC CREAM adalah revolusi baru solekan dari KOREA yang menggabungkan BB CREAM + CONCEALER . Krim diformulasikan dengan MINERAL & EKSTRAK ARBUTIN yang dapat memberikan kesan warna tona yang sekata sekaligus membantu merawat kulit muka.

KELEBIHAN:

- MAGIC FOUNDATION mampu menutup segala cela, jeragat dan parut diwajah
- SPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV
- KESAN 3D tidak perlu filters,meratakan tona warna kulit muka dan nampak natural
- TEKSTUR SEKATAN & MUDAH MERESAP ke dalam kulit serta jimat masa utk bersiap
- ANTI MINYAK tekstur krim yang unik ,tak berminyak dan tak melekit
- TAHAN LAMA tahan lebih dari 8 jam
- TEKSTUR RINGAN selesa bila dipakai dan tidak tebal
- Sesuai utk semua jenis kulit dan KULIT SENSITIF

KANDUNGAN
- MINERAL
- WATERBASED
- EKSTRAK ARBUTIN
- VITAMIN E

TONE BEIGE: utk kulit cerah
TONE NATURAL: utk kulit sederhana cerah

berminat?

meh, whatsapp: 01136500907 ;)

macehhh. bye!
Read More »

Saturday, August 26, 2017

I'm back !!! xD

Assalamualaikum

Related image

Setelah sebulan tak update entry. akhirnyaaaa laptop okay. yehaaaaa. dan blog pon bertukar wajah sudah. nak carik mood rajin setelah sebulan kan tak update. opcrse mood malas terselit kat sipi sipi wajah yang dulu tuuu. HAHAHAHA.


Kbye.
Read More »

Saturday, July 15, 2017

Wordless Saturday #8

Assalamualaikum


Rasa lamanya tak menghadap blog kan xD laptop rosak! uwaaaaa Kbye!
Read More »

Saturday, June 24, 2017

Selamat datang Syawal !

Assalamualaikum

Image may contain: night and text

pejam, celik, pejam, celik. esokkk dah rayaaa. >.< Rasa kejapp je masa berlaluu. korang rasa  takkk? HAHAHA. Baruu sempat nak update entry. busyyy keje haihhh. balik kampung pon semalam. dari apply cuti 4 hari terus jadi sehari jaaa. HAHAHAHA

Dah malam raya nihh ponn tak terasa lagi mood raya. alahaii. taktahuu laa mood raya sembunyi celah manaaa ni. HAHAHAHA apa apa ponn nak says SELAMAT HARI RAYA koranggg!rayaaaa ni korang raya mana? Aku macam biasa, setiap tahun beraya kat Johor jaaa. tak tahu laaa tahun depan kan. hikhik

Kbye! sambung kemas rumah lagik xD
Read More »

Tuesday, June 20, 2017

GIVEAWAY BY MAKBAPAKKAUHIJAU

Assalamualaikum


goodluck :)
Read More »

Saturday, June 17, 2017

ThrowBack Semalam : Makan Sampai Nak Termuntahhh XD

Assalamualaikum


Bila dapat housemate sejenis pantang nampak makanan. ginii laa jadi nya. "Nadya, bila kita nak berbuka luar ni?" aku cepat,cepat cakap "lols. bukan hari hari ke kita makan luar?hahah" biasalaa kan. bilaa dah hari hari ot balik malam. opcrse la berbuka luar kan? kan? walaupon setakat makan kat depan rumah je pon.haha dia pon cakap "tak nak yang tu. tak best. nak yang  special punya. bole update status whatsapp! haha" pehhh demand gilaaa kan? padahal mengidam The  Manhattan Fish Market Malaysia. haha.

Dan semalam. Ot sampai pukul 7.30p.m berbuka siap siap minum air kat office. lepas solat maghrib terus bertolak The Manhattan Fish Market Aeon Tebrau,Johor. datang,datang terus ramai gilaa orang beratur. jadi nya setengah jam laa beratur terus order. hikhik

MFM Raya Promo Flyer 210mm(w) x 297mm(h) A4 4 FA-02
Okay. aku dan housemate pilih set ni. aku pilih yang atas kott. nasi, ketam, sotong dan lala kot. haha

MFM Raya Promo Flyer 210mm(w) x 297mm(h) A4 4 FA-01
dan dapat set ni sekali. bagi aku aiskrim dan sup brocoli sedappp. salad dia macam takle masok laa. rasanya lain skit. haha

taraaa. gambar realiti nyaaa. pada aku ikan, nasi goreng dan sotong memang terbaik laa. nampak jaa skit kan? makan 2 orang rasa nak termuntah jaa sebab kenyang sangat. hahaha

cukuplaa. Kbye!
Read More »

Friday, June 16, 2017

wordless Friday #17 : Seorang Dilema dan Senduuu

Assalamualaikum

Image result for tumblr girl busy
mooood busy sangat. Dah nak raya lagi kerja banyak. alahai. setiap tahun akan macam ni. deadline betol,betol time rayaaa. hari hari balik malam ot, hujung minggu pon ot. wuwuwu serius gilaa penat. dannn selalunya akan apply cuti awal dan akhirnya cancel cuti tuu sebab kerja. bila balik kampung ibuayah akan bebel. "harap je ada anak perempuan tapi tak tolong. bla,bla" sedihhh kot. dilema sangat. bila kerja dikelilingi melayu. bila kita cuti. nanti adalah mulut mulut nya. "kerja tak siap bla,bla" betol betol dilema pekerja accountant ni. chayokkkk untuk hari mendatang sehingga next week okay! xD
Read More »

Sunday, June 11, 2017

Segmen: Jom Tambah Follower by Shahirah Army

Assalamualaikum


BLOG ID : 5772913740343602926

Due date segmen: 11.6.2017 - 29.6.2017
Read More »

Tuesday, June 6, 2017

Giveaway RM1000 Shopping Credit SGshop Malaysia By FarahGlanzDotCom

Assalamualaikum


"Giveaway RM1000 Shopping Credit SGshop Malaysia By FarahGlanzDotCom"


Apa itu SGshop Malaysia?

SGshop merupakan satu laman web shopping online antarabangsa dari China ke Malaysia dengan harga yang murah. SGshop ditubuhkan pada bulan Ogos 2011 dan sebuah syarikat tempatan yang berdaftar serta pakar dalam logistik supaya boleh menerima produk yang dikehendaki untuk dibeli dari laman web e-dagang China. Selain itu, pihak SGshop juga bekerjasama dengan pelbagai pihak bank untuk memastikan bahawa proses pembayaran selamat dan cekap.

Okay, jika u all nak menjadi salah seorang pemenang bertuah ini sila ikuti syarat-syarat seperti berikut:-

Syarat-syarat:-

  1. Terbuka kepada semua blogger 
  2. Copy code HTML di kotak bawah dan paste di blog anda dan tulis entri bertajuk "Giveaway RM1000 Shopping Credit SGshop Malaysia By FarahGlanzDotCom"
  3. Follow Blog:FarahGlanzDotCom | IG:FarahGlanzDotCom | FB: FarahGlanzDotCom
  4. Like Fan Page SGShop Malaysia dan IG: SGshopMalaysia
  5. Nyatakan barang yang ingin dibeli dengan nilai RM100 Shopping Credit tersebut 
  6. Hantar penyertaaan berserta link blog anda di ruang komen di bawah. 

Tarikh Tutup
26 Mei 2017 - 09 Jun 2017
*Senarai pemenang akan diumumkan pada 12 Jun 2017 menerusi random.org

HADIAH :
10 x RM100 Shopping Credit SGshop Malaysia


Info:-Bagi pemenang yang bertuah nanti pastikan anda telah mendaftar akaun dengan SGshop Malaysia bagi memudahkan RM100 shopping credit SGshop Malaysia dikreditkan terus ke akaun anda nanti yer.. All the best and Good Luck!

Korean Barbecue Barbecue Barbecue Stove Disc Disc Smokeless + Pan Pan Korean Household Outdoor Shipping
The Pot Roast Stove Cooker Pan Korean Stone Smokeless Pan Army Hot Pot

Total : RM 92.82

^_^
Read More »

Sunday, June 4, 2017

Aktiviti Hujung Minggu : Settlekan Bayar PTPTN Discount 15%

Assalamualaikum♥ 

Related image

Hai. Selamat berhujung minggu! disebabkan harini tak keje dan mood kelaut jaa. so hadap laptop laa. tetiba teringat tak bayar lagi hutang PTPTN kan. aku penah belajar kolej swasta tahun 2010 dulu. itu pon tak habes belajar. bukan setakat tak habes belajar. 1 sem tuu pon tak habes. main larik jaa. dan sebelom aku berhenti belajar aku memang dah mohon PTPTN. so walaupon aku tak penah sentuh pon duit PTPTN tuu pon tetap kena bayar. itu pon selepas dapat surat amaran kali ketiga baru nak bayar. sebenarnya bukan sebab surat amaran tu aku nak bayar. tapii sebab nak kawin laa. kononnya nak buat loan. nak kawen nanti mesti laa nak beli kereta kan.kan.


Tuuuudiaaa. Disebabkan aku larik. RM4000 untuk 1 sem. sebenarnya tadelaa larik sangat. aku ada bagitahu pensyarah aku jugak. kalau aku kene bayar 6 sem? haiyaaaa menangis weyhhh. ni nak bayar RM4000 ponn tepuu mana nak carik duit RM4000 tuu. HAHAHA Naseb laaa kan bayar full dapat discount 15% so dapat RM 3479.70. ni bayar pon tak semua gunaa duit aku. HAHA 60% duit kawen + 40% duit ibuayah. Naseb laa kan dapat ibuayah dan tunang yang memahami. cewahhhh 

Okay. En PTPTN bagitahu 15haribulan berikutnyaa baru senarai hitam akan clearkan. yeh! semoga selesaikan dengan mudahnya ye. 

KBYE!
Read More »

Thursday, June 1, 2017

Wordless Thursday #8 : Apply Cuti Raya Puasa

Assalamualaikum


Alahai. awal kan aku apply cuti kan? setiap tahun gini. bos semua nak cepat. gaji taknak lak bagi awal. EHH? sebenarnya salah tulis. lupaa isnin tu memang cuti. so total aku cuti cuma 3 hari je. 3 hari je weyhh. bukan main, cuti raya cina dapat cuti seminggu. ni raya kita cuma dapat cuti 3 hari. haihh keje banyak gilaaa kot. tuponnn kalau bole nak cuti 2 hari. KAHKAH! ketawa dalam tangisan ke tuuu? hmmm T__T

Kbye!
Read More »

Tuesday, May 30, 2017

SGshop RM1000 FREE Shopping Credit Giveaway

Assalamualaikum

10 Pemenang X RM100 Shopping Credit

Untuk menyertai giveaway ini, anda perlu memenuhi syarat-syarat paling mudah yang saya nyatakan dibawah ni. Saya tak suka giveaway banyak sangat peraturan kena ikut, sebab itu saya akan permudahkan penyertaan anda untuk berpeluang memenangi RM100 Free Shopping Credit di SGshop Malaysia.


Syarat-Syarat Penyertaan:

1-WAJIB register akaun anda di SGshop Malaysia
2-Like Fan Page SGshop Malaysia
3-Copy banner giveaway diatas dan buat satu entry bertajuk "SGshop RM1000 FREE Shopping Credit Giveaway"
4-Senaraikan Minimum 1 Produk yang anda teringin sangat beli jika anda menang RM100 Free Shopping Credit itu nanti. (lihat contoh entry sini)
5-Copy URL entry penyertaan diatas dan pastekan dibahagian komen dibawah.
Tempoh giveaway ini bermula 17 Mei hingga 31 Mei 2017, senarai nama pemenang akan diumukan pada 1 Jun 2017 jam8 pagi.

Mudahkan?

Korean Barbecue Barbecue Barbecue Stove Disc Disc Smokeless + Pan Pan Korean Household Outdoor Shipping
The Pot Roast Stove Cooker Pan Korean Stone Smokeless Pan Army Hot Pot

Total : RM 92.82

Thanks :)
Read More »

Wednesday, May 24, 2017

Hobi Sampingan : Shoping Online www.lelong.com.my xD

Assalamualaikum


Bila dah kerja ni. biasa laa kan hobinya tetap ada shoping online sajaa. Instagram, Lazada, Shopee, 11streets. benda ni jelaa paling suka. next month try tak shoping online langsung sebab nak raya. harap menjadi lee. HAHAHA

Sebenarnya nak cerita pasal lain ni. HAHAHA ada ke yang kat sini yang sama minat dengan aku ek, minat warna kuning serba semua sebolehnya. HAHAHA ada ke? dan sebenarnya sebelum ni minat pink. sejak,sejak kerja sini aku jadi benci warna pink. entaaa laa sebab jemu kot. sebab ada officemate aku sorang nih. melampau minat pink sampai desktop, system dia warna pink. sejak tuulaaa taksuka. ngadap computer dia mesti pening. sampaikan nak carik menu start tak jumpa. terukk kannn? xD

So jadinya terus tukar minat warna lain. HAHAHA jadinyaa adalah minggu lepas ni ada pegi shoping mall. sekali ternampak kedai jam. aku apalagi memang pantang nampak jam. memang jam yang aku pilih mula mula tuu memang cantik laa. sekali ternampak pulak jam warna kuning. padahal jam warna kuning tuu biasa je kott. disebabkan warna kuning terbeli. wuuuuu

lepastuu besoknya pulak menghadap pulak shoping online kat Lelong ni. okay ni da kali kedua shoping sini. pada aku okay la, cepat dan terbaiklaaa. dan tetiba terasa nak beli casing hanponee baru. sekali ternampak casing tuu warna pink. ehhh cantik pulak. HAHAHA dannn scroll kebawah lagi. ehhhhh KUNING! dan opcrseee laa pilih kuning. HAHAHAH beginii laaa kisahnyaaa. harganya pulak RM29.50. berbaloi laa. casing nya sesuai untuk sejenis orang yang suka baling baling handpone ni xD




Cantik tak? cantik tak? hehe. untuk kalini supplier nya lambat respond pulak. pastuuu supplier nya asyik mintak maaf je tauuu. mulaaa dah PM kat lamanweb Lelong. pastuuu sambung mintak maaf lagi kat Email. pastuu dah hantar parcel nya. siap masukkan sekali surat kata maaf. alahai. padahal aku okayy je kot. :)

tudiaaaaa surat nya ~

Sekiannnn.
Read More »

Tuesday, May 23, 2017

Bila Internet Kau Lambat -.-

Assalamualaikum

Image result for internet is down gif

Alahai. bilaa internet lambat, nak update entry pon malas lahai. nak kata kuota habis memang tak mungkin terjadi lels. sebab nya bulan ni tade masa lagi nak layan drama. so kuota tak luak pon. sobsob


Tak luak mana kan? entah laa. dari 2 bulan lepas memang ada niat nak tukar internet lain je. alahaii. korang guna internet apa je?promote la kat aku skit. yang penting bole bawa kemana jua. ceewahh ><

Bye!
Read More »

Thursday, May 18, 2017

Bila Kawan Kau Beria Surprise Birthday kau xD

Assalamualaikum
Related image
Keadaan Office busy dann kununnyaa kusyuk buat kerja. tetap nak tahu keadaan sekeliling. HAHAHA Well, macam biasa. setiap bulan bilaa nak celebrate birthday sesiapa(officemates) kann dieorang akan bisik-bisik nak celebrate bla,bla cmtuu laa. walaupon kununyaa mata kusyuk ngadap computer. still bole nampak dieorang sibuk bisik-bisik. cewahhh. time tuu aku dah cuak dan dah agak dieorang nak celebrate birthday aku dan officemate india sorang tuu, namanya Varan. cumaa tulaa taktahu bilaa. HAHAHA

Bilaa waktuu lunch, aku bawak bekal so makan kat office je. yang kawan aku yang berapa kerat tuu makan luar. dan biasa nya dieorang keluar makan sekejap je. sekali aku tengok jam. dah setengah jam dieorang makan luar. Naluri berkata mesti kejap lagiii dieorang nak celebrate birthday aku ni. tak lama tuu. NADIAAAA. VARANNNN !! Happy Birthday!! aku cepat,cepat cakap. "dah agakkkk dah!! tak menjadilaa surprise! HAHAHAHA" lepastuuuu kawan aku says "alaaaaaaa lain kali dah tahu ponn, buat buatlaa terkejot ke apaaaa.ni mukaaa biasa jaaa" HAHAHAHA

Kamilah BFF's sentiasa bersama walaupon ada sorang perangai annoying kan >.< 

Officemates :)

Terlebih cahaya pulak. HAHAHA flawless laa pulak ><

Kembar bulan dan tahun. KAHH! Happy birthday Varan ;)

Done.
mehhh tanya soalan.
Read More »

Wednesday, May 17, 2017

Segmen BLOGLIST Jun-September 2017

Assalamualaikum

Segmen BLOGLIST Jun-September 2017.

Tag 2 atau lebih kawan-kawan (wajib) untuk join segmen. Pastikan diaorang tau yang diaorang ditag. 


Done!
Read More »

Tuesday, May 16, 2017

Senarai Pemenang Bertuah Birthday Giveaway By Cik Nadyya

Assalamualaikum

Related image
Alhamdulilah. sorry kepada korang sebab pengumuman lambat sikit. nak pilih ponnn pening jugak ni walaupon yang join pon tak ramai sangat kan. yela, bagi masa tak sampai seminggu kan. haha 5 May - 10 May. apa apa pon terima kasih yang sudi join. yang tak berjaya jangan bersedih ye. boleh cuba yang akan datang ;)

Tunai/topup RM10
Pemenang: No.18
Pemenang: No. 11


Review Blog
Pemenang: No.4
Pemenang: No.15


Bloglist
Pemenang: No.19
Pemenang: No.14
Pemenang: No.13
Pemenang: No.21
Pemenang: No.16

...SENARAI PESERTA...

Sila berikan maklumat anda sebelom 20 May 2017 yee! kepada mereka yang menang Review Blog dan Bloglist just bagi Url Penyertaan dan No. Peserta ok :)


Sila comment di entry INI sahaja. 
*Jangan risau aku takkan publish*


Nama:
No. fon:
Url Penyertaan:
No. Peserta:

Tahniah semua. terima kasih :)
Read More »
COPYRIGHT 2017 by CikNadyya