Sunday, July 31, 2016

Wordless Sunday #7

Assalamualaikum


Ehem. Kbye!
Read More »

Saturday, July 30, 2016

Hi, I'm Here!!

Assalamualaikum


Rasa kekok pulak. HAHAHA. Kali terakhir update entry 4 bulan lepas. fuyoo~  tuupon entry pasal aku nak amek lesen kereta. Dann dah selamat lulusJPJ ponn raya keenam harituu. hehe selamat menghadapi P selama 3 tahun kan ;) lama kann baru aku dapat lesen kann? yelaa, aku asyik skipp kelas jaa. sebab keje kat ofiss terlampau banyak. 

Well, keje aku memang busy 24jam kot. bayangkanlaa haritu nak cuti raya pon jadi serba salah tau. dah apply cuti awal-awal terpaksa tunda,tunda. Jangan nak kawenn nanti pon sibuk nak tunda jugak kan. KAHH! sebabb keje banyak sangat. dann sebab terlampau pikir keje, housemate aku excident masa malam raya. seriusss arr sedihhh gilaaa weyh. dahnyaa aku dapat tahu masa pagi raya. memang aku tade semangat nak raya laa. ekceli, aku orang first tahu dia ekcident. family dia  lagi laa, tahu dah nak malam tuhh.

Cer bayangkaan laa, malam raya tuu family dia carik dari 12malam tuh sampai 5pagi. last-last memang tak jumpaa. pastuu terus dapat berita sedih esoknya. tapii alhamdulilah laa die okay je. cuma masalahnya tulang punggungnya retak. susah laa nak jalan kan. masa aku jumpa die kat hospital. dia says "sorry" sebab kene hadap keje banyak dia tuu. well, kiteorang housemate dann officemate. opcrsee laa kiteorang rapat :) i hopeee die cepat baik. dan naik keje macam biasa. akuuu dah terlampauu sepiii bila dia tade. bhahaha maklom laa sewa rumah berdua je dengan dia. salu kalau cuti mereput sorang-sorang je sambil hadap dinding xD

Aku cuma nak ceritaaa, aku baru merasa bebas sekejap dengan keje yang banyak melambak tuhh, dahh takpayah nak OT sampai lewat malam untuk bulan nihhh.. soo lepasnii dapat laa tengok matahari macam biasa. HAHAHA rinduuuuu sangat nak blogging tauu. ada orang rinduuu nadyya takk? nak blogwalkinggg seriussslyy. Kbye!

Nota kaki: Lupaa pulak nak bagitahu. Berubah wajah lagi blog Nadyya kan? comel takk? bhahaha. idea dari blog Aina. soryyy aku memang suka tiruuu blog dia. hahaha maafkan akak ye aina ;) header pulak memang simplee sangat, knunn feeling, feeling kat paris! hahahaha dann macam cover alaa, alaa novel kan? kan? cewahhhh Kbye!
Read More »
COPYRIGHT 2017 by CikNadyya