Saturday, December 26, 2015

Bila Aku Ketagih :/

Assalamualaikum


Ni laa keje aku time cuti. melayan dramas korea je. tuu blogwalking kejap je. selebihnyaa melayan korea. tuyang blogwalking tak habes-habes. HAHAHAHA soryy :/

macam biasa. tak semua dramas korea aku layan. soo jangan tanya ye. HAHAHA sebab 3 dramas korea je yg pena aku layan dari first episod, FULL HOUSE, SWEET GARDEN dan MY LOVE FROM ANOTHER STAR. kekeke dramas ni baru follow dari first episod semalam,.

kan drama ni pena ditayangkan kat tv8, memang banyak skip. biasa laa keje banyak terpaksa OT malam. naseb baik adik kesayangan sangop downloadkan drama ni eps 1 sampai final kan. hikhik. dann aku pena review drama ni kat SINI. sape yang belom tgok leh follow kat review tu. mne tahu tetiba terminat tengok drama korea ni ;)

**part ni, selepas first time Do Min Joon kiss Cheon Song Yi >,<

**part ni pulak, sebelom Do Min Joon menghilang. aku paling suka part ni. Do Min Joon pesan kat Cheon Song Yi, "jangan pakai seksi, jangan baca gosip liar, jangan duduk seseorang" banyak laa kalau nak tulis semua. HAHAHA

ngah cuba nak sambung balas blogwalking ni. kalau sekali aku dah layan dramas korea ni, memang taklaa kan nak hadap blog. HAHAHAHA fine,fine, Kbye!
Read More »

Thursday, December 24, 2015

Happy Blogwalking!

Assalamualaikum


wahai nadya, plesss rajinkannn diri. bhahaha

#Yehh #Cuti4Hari #HappyHoliday #NakBlogwalking #IMissYouBlog #Sorry #Kbye
Read More »

Saturday, December 12, 2015

Sebulan Berlalu.

Assalamualaikum


Dah sebulan berlalu. lama jugak aku dah tak hupdate entry kan. wee sory. yang pertamanya busy keje. yang keduanya internet kat rumah LAJU macam siput haiihh xD soo jadi laa malas dah nak bukak blog. HAHAHA maap,maap. Ni ponn TERpaksa guna Wifi Hotspot :) tupoonn sebab nak kemaskini BR1M! hakhak. nak kemaskini guna handpone takle kan.

dan sampai sekarang tak sempat dan takde idea cerita kenangan, kenangan indah di Hatyai,Thailand. KALAU ada mood malam ni aku cerita ye. HAHAHA tak banyak tempat aku pegi sebenarnya dan tak banyak amek gambar. sebabnya banyak pegi tempat shoping je. tuu pon tak banyak shoping. Almaklom laa duit Malaysia dah jatuh dengan jayanyaa. >,<

Bulan ni dan bulan depan tersangat busy. keje banyak gilaaaa rasa,rasa macam dah tade masa nak tido lena dah. ni pon curik,curik balik kg tau. kalau tak sekarang ni tengah fokus dengan kerja banyak overdossssss tu TvT cer bayangkann disebabkan aku terlampau stressss. tak sampai 5min bos aku cakap ngan aku, aku bolee lupa! haihh. sampaai aku tanya kawan sebelah aku. bos cakap apa tadi. lagiiii laa die tak tahu kan. KAHKAH 

dannn bulan depan, angan angan aku nak buat lesen. hope menjadi laa kan. sebab selama ni asyik skipp je. sebabnyaa selalu tak yakin dan takot. lagi, lagi harga da mencecah seribu lebih. taknak asyik mengharap ibuayah je pegi memana. HAHAHA cuba jugak carik semangattt untuk amek lesen ni. korang doa,doa kan ye.. thanksss :)

Sekiannnn. 
Read More »
COPYRIGHT 2017 by CikNadyya