Friday, October 30, 2015

Bila Aku Busy.

Assalamualaikum


Baru sampai rumahh ibuayah ni. wee macam berabad tak balik kan. padahal baru seminggu tak balik lahai. HAHAHA.

cewahh. lamanya tak m'bebel seseorang kan.. busy bebeno kan. wee. sebelom ni bz sangat dengan nak submit GST july-sept'15 punya kes. banyakk kott. dahnya tempat keje aku tade besar mana. 4 orang je yang handel GST. kalau dah kene handel 30 company. haihh mati kiteorang. terpaksa ot hari-hari!

Kalau laa kan, setiap kali ot dapat duit. alahaiii indahnyaaaa. tapi sayang, tiap kali ot cuma dapat advance cuti saje. cuti K! BUKAN duittttt. uwaaaa kamiii tanak cuti. kami cuma nak duit,duit dan duit. HAHAHA mata duitan kah kami? ohhh tidakkk. kiteorang dah keje sehabis-habis cuma nak dapatkan hasil titik peluh kami dengan duit. tahuu kan gaya hidup sekarang tak sama cam dulu. semuaAaanya duit. nak gi toilet pon perlukan duit kan? alahaiiiii DUITTTT XD

Bila aku busy aku takkan ingat pape. tuyang da lama nauu tak hupdate blog. bila hupdate semua pasal wordless,wordless,wordless. HAHAHA soryy aku memang gilaa kerja. tuyang kekadang hidup macam tade LIFE. yelaa, kalau pikir LIFE je mesti duit asyik terbang je kan. HAHAHA kekadang kene tegur gak dengan kawan laki.. aku gila keje sangat. tuyang badan asyik ta sehat je. yela balik keje je pikiq tidur. ohhh indahnyaaa XP

Sebenarnya nak cerita, 09/11/2015 - 13/11/2015 (hakikatnya bercutinya 3hari 2malam je kat hatyai.yang lamanya kat kereta api je 18jam. Ok aku takdapat bayangkan.haha)  ni aku ada join COMPANY TRIP dekat Hatyai tauu. cewahh baru terasa part ni ada LIFE! bhahaha. namanya company trip, tapi yang pegi 4 org je, termasok aku. maklomlaa company kecik kan. 12 orang je. yang lain takcukup bajet katanya. tapi dieorang kene keje lee. HAHAHA.

Disebabkan 4 orang je yang pegi, kiranya kiteorang ta amek trip. kalau pegi trip. tempat2 terpilih je kan. nak terangkan pon taktahu ni.. soo sesiapa tahu tempat-tempat menarik kat sana. bgthu je kat coment bawah ye. jangan malu-malu. maklomlaa baru nak ada LIFE kann. HAHAHA.

Cukuplaa sampai disini. thanks baca dengan jayanya.sekian.
Read More »

Friday, October 23, 2015

Wordless Friday #15

Assalamualaikum


nota kaki; rindunya nak hadap blog. rindunyaa nak blogwalking. mesti da tade orang hingat blog nadya kan? wuuu. Kbye!


Read More »
COPYRIGHT 2017 by CikNadyya