Wednesday, August 26, 2015

Wordless Wednesday #16

Assalamualaikum♥





#Nak tahu sangat apa nama buku ni -.- Kbye
Read More »

Saturday, August 22, 2015

Segmen "Meh Sally Nak Review"

Assalamualaikum


Segmen ini akan berlangsung dari 20th-30th August 2015 (11.59 pm waktu Malaysia)

Dah, dah meh join. click banner atas tuu ye :)
Read More »

Friday, August 21, 2015

Biar takde api jangan takde air. tapi. .

Assalamualaikum


minggu ni balik rumah again. HAHAHA

sebabnyaa alahaii kene catu air selama sebulan woii.. arghhh. tapi tade la straight kan. hahaha 2 hari tade air sehari ada air. sedih kann?

Sebab tade air, air kat Empangan Pasir Gudang semakin mengering. kira ni first time la rasa kesusahan tade air. salu kat Pontian paling paling pon sehari je tade air. tade la rasa susa camni..
Soo baru nak rasa kesusahan. baru laa nak berjimat kan. hahaha nak mandi pon pikir banyak kali tau xP

Cer bayangkan kat rumah tade air. kat ofiss lagi la tade air.hahahah ini untungnya keje dekat dekat ngan uma kan. hahahah untung ke? ehhh xD




siap buat solat hajat lagi. semoga dipermudahkanlaa. aminnn :)
Read More »

Wednesday, August 19, 2015

Wordless Wednesday #15

Assalamualaikum♥


Beware! Beware!

Lagi lagi yang depan mata tuu xD

Kbye!
Read More »

Sunday, August 16, 2015

Search Keyword #10

Assalamualaikum


HAHAHA. rasa nak gelak guling - guling je xD

K fineee. aku kalau ngah keje memang tak pikir apa-apa. lagi lagi mood ngah busy. haihhh PM ponn kalah tauu. HAHAHAAHA nampak sangat Search Keyword ni perli aku kan. wuu xP

mc untuk esok hari. hah ni lagi satu duk perli aku. ekceli esok aku tak mc. tapi buat cuti sendiri. Emergency Leave kononnya. HAHAHA padahal malas nak datang keje. maklom la sebelom ni terlebih keje. Malam malam baru nak nampak rumah kan. soo kalini kite berenjoy enjoy laa kat rumah! hee 

sebab tuu, bahagia betol update entry ni. lau kat rumah sewa memang taklaa nak update entry bagai. sayang kuota internet tuu. hahahaha. lau bukak facebook rajin je. HAHAHAH

K sekian.
Read More »

Akhirnyaaaa aku bebassssss!

Assalamualaikum


alahaii ayat diaa. HAHAHA

Masa yang aku tunggu,tunggu tiba jua. yezzza!! xD

Akhirnya 14/08 last submit GST! memang jumaat tuu bz bebeno. HAHAHA

Hati aku memang rasa panas bebeno haritu. memanglaa da lama siap account GST die tu, sekali datang dahnya last min. hari jumaat tengahari. lepastuu pukul 3petang last submit kan. lepastuu kul 2.30 ptg baru nak suruh adjust semua account. fuhh aku rasa da tak mampu nak taip lelaju lagi dah. HAHAHA

memang tepat tepat kul 3 ptg aku siap buat. tapi tuulaa si client tuu datang lambat kul 3.30 ptg. fuhh aku terus cakap "memang kene penalty la gini" tak silap aku, lambat bayar kene penalty rm15 ribu. mati la nakk. aku nak dapat kan seribu pon berpeluh-peluh. cakap kene penalty, client tuu rilex je. ok, banyak duit lewwtew xD

Ok teringat pulak jumaat tuu dapat free coconut shake. disebabkan bz sangat takdenya nak minum dulukan. sekali ada staff baru laki tegur "Nadya, minum la skittt coconut shake tuu" aku terus cakap "nantilaa" dia cakap lagi "minumlaa skit.. rasa apa?" time tuu aku memang geram gak. suruh la orang lain ke. pastuu aku minum gak.HAHAHA "sedap. rasa coconut shake lee" jawapan aku memang macam tade perasaan je kan? xP

Ok. aku kalau ngah stress memang nampak sangat laa..HAHAHA. dann mesti staff baru yang bernama A akan saje kenekan aku la,nak ajak borak la. memang saje je kan. lepastuu nanti apa-apa dia akan utamakan aku. sebagai contoh "Nadya,Nadya ada ke?" dengan muka bosan aku "Nadya ada la. jangan risau K!HAHAHA"

Ok stop cerita pasal kawan gila aku tuu. heheh. lepas da bebas dari buat account yang belambak yang kene submit tuu,. malam tuu jugak bos belanja makan besar iaitu dekat D'lanun Steamboat. memang sedap tau. alahaiii xD

** Taraaa! muka aku nampak macam letih nauu pulak. haihh.. memang enjoy la pegi sini :)

Sekiannnn.
Read More »

Saturday, August 8, 2015

Entry raya! akhirnyaaa xD

Assalamualaikum


Entry raya kununnya. hahaha raya da nak habes nadya uiii. hikks

haipp korang rindu nadya tak? hee

ekcelii. sebelom ni bz teramat sangat. raya raya pon kene ot weiii. alahai mata aku jangan cakap laa dah macam mata panda. tapi yang penting mata panda lagi comel xD

hah. minggu ni bru start dapat cuti sabtu ahad. bahagia sesangattt. yela, sebelom ni keje berlambak sabtu pon kene keje. tuu pon hari2 balik malam weyh. fuhh demam teruk teruk pon keje tau. alhamdulilah selepas 2 minggu baru baik demam iaitu harini xP

sepatutnya kan minggu lepas tarikh last submit GST. tapi kastam bagi masa sampai minggu depan. soo rasa dapat bernafas la skitt. soo tapayah nak ot sangatt kan xD

daa stop pasal keje. nak bagitahu gambar atas masa first raya dan marhaban katanya antara rumah2 officemate. tak banyak sangat gamba. sebab sibuk makan je kan. opss

ok. thanks baca dengan sabarnyaa. Kbye
Read More »
COPYRIGHT 2017 by CikNadyya